Една история на бивш играч във шампиони.
#1 ФК Разград 29.11.2013 09:55
ФК Разград
969 Posts
Since 20.06.2009

http://bnt.bg/bg/productions/71/edition/36551/29_11_2013_instituciite_i_bolnite_ot_muskulna_distrofija_istorijata_na_nikolaj

Това е бившия отбор ПФК Калифер,не знам във коя нация беше,отказа се от играта защото вече му ставаше много трудно да си тренира отбора без да е вип.

#2 FC United 29.11.2013 12:07
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Ужас,дано се намерят пари за да се помогне на момчето.Нямал съм честа да се познавам с него и жалко че е напуснал играта.Аз съм готов да му предоставя вип код всеки месец ако момчето има желание за игра.

#3 Torpedo 29.11.2013 20:24
Torpedo
90 Posts
Since 04.01.2011

Аз също съм готов да помогна с вип кодове

#4 Removed user 29.11.2013 20:54
Sport Club do Recife
159 Posts

Аз ВИП код не мога да му дам не защото е въпрос на пари, а принципно всеки код влиза в джоба на човек, който смятам че печели незаслужено на гърба на другите, но с удоволствие бих му подарил отбора си, не е супер сила, но има достатъчно финансови ресурси и особено в сгради, така че ако и колегите му помогнат с кодове както обещават, ще му е много по-лесно да почне отначало тук и да намери приятели, макар че не знам дали си заслужава да се връща ТОЧНО ТУК, но това си е негово право на избор! Ако има интерес нека ми пише някой който е във връзка с него! Или той самия най-добре, бих дал лични данни за контакт на посредник ВЕДНАГА !!!

#5 Removed user 30.11.2013 11:13
Ul tra violets
828 Posts

Колеги, нека по някакъв начин да се свърже с мен. Искам да му подаря отбора си. Освен много добрите суперталанти имам 7.3млн кредит 1800 левро и Вип за 1година. Така че поне на първо време няма да му трябват вип код. Дано да успее да подобри здравословното си състояние

#6 Removed user 30.11.2013 15:46
Sharks
527 Posts

На това момче му е последна грижа дали ще има отбор и ще бъде вип.
"Николай има една мечта. Да излезе от дома си. Отново да види света извън четирите стени. Да застане редом до родителите си на пейката пред родния дом. За това обаче му е нужна специална количка. Но тя струва повече от 12 хиляди лева." За платени протести и контра протести пари се намират.За утайката на обществото която ни натрапват по тв под формата на реалити предавания от типа на Биг/Вип Брадър също.За бездарни футболисти които се подвизават в родната А група също има но за хора в подобно положение няма.Живеем в абсурден свят.